EDUCACIÓ

Cocentaina abona 791 sol.licituts de Xarxa llibres

És un dels primers municipis a abonar la primera part de l’ajuda per a llibres de text

martes, 12 de enero de 2016

Mireia Estepa, Alcadessa de Cocentaina

L'Ajuntament de Cocentaina ja ha completat la primera fase prevista en la concessió de les beques per la gratuïtat dels llibres de text. A principis de setembre es va anunciar aquesta mesura i en total s'han acollit un total de 791 persones, les quals ja han cobrat els 100 primer euros o el percentatge que correspon si la despesa és inferior a 200 euros, tal i com contempla aquesta ajuda.

Segons informen des de les regidories d'Hisenda i Educació, en total s'han destinat un total de 79.000 euros, els quals seran sufragats pel consistori contestà, la Diputació d'Alacant i la Generalitat Valenciana.

 

L'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa ha felicitat públicament als treballadors municipals pel gran esforç organitzatiu que han hagut de realitzar durant aquest temps per tal que totes les sol•licituds foren ateses. “És molt satisfactori veure com funciona l'engranatge d'un Ajuntament com el nostre, i veure com en moments en què cal treballar de valent, tots ells i elles, els treballadors, estan a l'altura, ja que tots els tràmits s'han realitzat des del mateix consistori”, deia l'alcaldessa.

“Aquest pla per la gratuïtat dels llibres de text ha sigut una prioritat des del primer moment per a aquest Govern. De fet, ens consta que som un dels primers ajuntaments del País Valencià que ha fet front al primer pagament de l'ajuda”, apuntava Mireia Estepa. I és que, recordem, aquest primer pagament de 100 euros la majoria d’ells que han rebut els beneficiaris, només és el 50% d'una beca que es completarà a finals del curs acadèmic, quan es dipositen els llibres dels estudiants al banc de llibres de les escoles.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content