EMPRESAS Y EMPRENDEDORES

Alcoi participa al I Encuentro de Emprendedores de la Xarxa Innpulso

Es va celebrat a Madrid aquesta mateixa setmana

sábado, 04 de octubre de 2014
Pau_Ferri_i_Toni_Francés
Pau_Ferri_i_Toni_Francés

El I Encuentro de Emprendedores de la Red Innpulso,  ha reunit en Madrid durant dos dies a diversos emprenedors de tot l’Estat, procedents de les ciutats que formen part de la Xarxa Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació, en la qual s’integra Alcoi.

A la sessió central de la trobada, celebrada dimecres, van assistir un emprenedor de cada ciutat acompanyat del seu alcalde; en el cas d’Alcoi, l’emprenedor va ser el màxim responsable de l’empresa Mabisy Pau Ferri, creador d’un negoci dedicat a la posada en marxa de comerços online i que ha contribuït a l’obertura de més de 6.000 botigues virtuals. L’alcalde Toni Francés va acompanyar el jove empresari, i va ser l’encarregat de presentar-lo alhora que presentava breument la ciutat. Per la seua banda, Ferri va intervindre per explicar el seu projecte empresarial de forma ràpida i esquemàtica.

A l’encontre també va estar present el regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia, qui va destacar que “aquesta iniciativa ha estat ben interessant no només des del punt de vista de la promoció de la ciutat i les empreses locals, sinó perquè ens va permetre reunir-nos amb diferents localitats i compartir experiències i idees, i també establir possibles sinergies i col•laboracions de cara al futur. Formar part de la Xarxa Innpulso ens ofereix oportunitats importants per a estar en contacte amb les iniciatives emprenedores d’altres ciutats amb les quals mantenim una aliança per desenvolupar nous motors econòmics que ens permeten avançar en un model econòmic de futur per a la nostra ciutat”.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content