OBRES

Aprovats els projectes de la Verge del Pilar i Tossal

Els veïns del barri reclamavem la renovació d'aigües potables i xarxa de sanejament i la pavimentació del carrer

sábado, 23 de mayo de 2015

Barri del Viaducte

La Junta de Govern ha aprovat el projecte per a les obres al carrer Verge del Pilar, després de la signatura la passada setmana del crèdit per part de l’alcalde Toni Francés amb l’entitat bancària. Cal recordar que aquest es troba en molt mal estat degut al continu trànsit de vehicles pesats.

El projecte de Verge del Pilar consisteix a la renovació de la xarxa d’aigües potables i de la xarxa de sanejament, a mes de la pavimentació del tot el carrer.

A més, finalment la Diputació també ha aprovat el projecte del carrer Tossal on s’arreglarà el clavegueram. Existia un greu problema ja que es desconeixia on anaven els abocaments, el que podria provocar esllavissaments del terreny en aquest carrer.

El regidor d’Obres Jordi Martínez recorda que “aquest és un projecte molt demandat pels veïns; al Departament existia preocupació perquè Diputació ha tardat molt de temps en aprovar el projecte, el contrari del que hem fet al Govern que tan sols una setmana després de signar el crèdit ja tenim el projecte del carrer Verge del Pilar aprovat. El següent pas serà la licitació de l’obra”

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content