GESTIÓN MUNICIPAL

Arranca la campanya dels Pressupostos Participatius

Del 6 al 28 d'octubre s'arreplegaran les propostes per Internet, a les Biblioteques, l'Oficina d'Informació i els mercats municipals-S'han convocat 5 assemblees obertes als barris

sábado, 03 de octubre de 2015

Reunió presupostos participatius a novembre 2013

Comença la campanya de Pressupostos Participatius per al document 2016. Durant el mes d'octubre del 6 al 28 d'octubre l'Ajuntament va a arreplegar les propostes per a la campanya dels Pressupostos Participatius per al 2016.

S'han convocat 5 assemblees obertes a tot el món. La del Centre està prevista dimarts 6 octubre, 19.30 h, al Saló de Graus de la Universitat Politècnica, la de Santa Rosa serà dimecres 14 octubre, 19.30 h, a l'Agència de Lectura de la Uixola, la de la Zona Nord dimarts 20 octubre, 20 h, al Centre Social de la Zona Nord, la de l'Eixample dijous 22 octubre, 19 h, al Col·legi de Sant Roc y la de Batoi dimecres 28 octubre, 19.30 h, als locals parroquials.

Els ciudatans poden presentar les propostes per Internet, per mail a alcoiparticipa@alcoi.org  i en urnes repartides per les Biblioteques, l'Oficina d'Informació i els mercats municipals els dies seguents: al de Sant Mateu dimecres 14, al de Sant Roc dissabte 17, al de Batoi diumenge 18 i al de Zona Nord dimecres 21.

El Govern municipal destinará 400.000 € per a fer inversions l'any 2016 que podran decidir els veïns. 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content