BIENNAL MANCOMUNITAT

ArtNostre creix en la seua sisena edició amb 16 municipis participants

L'exposició itinerant de les comarques comença el 26 d'abril a Muro amb moltes novetats, reforçant les xerrades i tallers didàctics

lunes, 04 de febrero de 2019

La Biennal d’Arts Plàstiques de la comarca, ArtNostre, ha obert una nova convocatòria, que portarà les últimes novetats en art contemporani als diferents racons de la comarca fins a 2020. En total, 16 municipis, tres d’ells externs a la Mancomunitat, -Bocairent, Villena i Ibi-, s’alternaran durant dos anys la mostra col·lectiva, que aquest any reforça la seua vessant pedagógica, centrada en visites guiadas, conferències i tallers, a la que podrà accedir qualsevol localitat que ho sol·liciti. 

La biennal arrenca el 26 d’abril a Muro. A la convocatòria podran presentar les seues obres, de temàtica i tècnica lliure, de manera individual o col·lectiva, els artistas que ho desitgen fins el 8 de març de 2019. Altra de les novetats és que els vint seleccionats rebran una compensació econòmica de 100 euros cadascú, a banda del premiat, que obtindrà 1.000 euros. Les bases de la sisena edició d’ArtNostre ja estan disponibles a la pàgina web de la Mancomunitat.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content