GOVERN MUNICIPAL

Banyeres de Mariola ja té regidors i les seues funcions

L'alcalde Josep Sempere que governarà amb majoria absoluta ha explicat que l'organització de les regidories s'ha basat sobretot en el treball dels quatre anys anteriors

sábado, 29 de junio de 2019
Llista electoral de Compromís de Banyeres de Mariola d'on ha eixit el govern municipal
Llista electoral de Compromís de Banyeres de Mariola d'on ha eixit el govern municipal

L'alcalde de Banyeres de Mariola, Josep Sempere, ja ha realitzat la distribució de les regidories per al seu equip de govern que dirigirà la població amb majoria absoluta després dels grans resultats obtinguts en les eleccions del 26 de maig.

Ell a més de ser alcalde ostentarà les regidories d'hisenda, urbanisme i cultura. Rocío Alfaro tindrà serveis socials, comitè d'agermanament, transparència, comerç i mercat.

Ester Revert serà la titular de personal, indústria, neteja i residus urbans, parcs i jardins i noves tecnologies. Mario Martínez serà el regidor d'obres, cementeri, il·luminació, aigües i sanejament.

Bea Francès és la regidora de festes, protocol, patrimoni i turisme. David Ruano s'encarregarà d'esports, joventut, promoció econòmica i ADL. Finalment, Carlos Miró tindrà sanitat i consum, seguretat i trànsit, protecció civil i medi ambient i Lorena Ferre educació, agricultura, zones d'acampada i participació ciutadana.

Josep Sempere ha explicat el perquè d'aquesta distribució basant-se en el treball dels quatre anys anteriors i en les habilitats, hobbys o professions dels regidors relacionades amb les funcions assignades.

Els tinents d’alcalde són Rocío Alfaro, primera, Beatriz Francés, segona, David Ruano, tercer i Carlos Miró, quart.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content