ENTREVISTA

Banyeres de Mariola tindrà més aules en el col·legi Alfonso Iniesta i un trinquet

L'alcalde Josep Sempere ha estat en Radio Alcoy fent un repàs del passat 2019 junt amb els projectes previstos per al 2020 - El primer edil també valora el reconeixement del Museu Valencià del Paper amb la Q de qualitat

jueves, 30 de enero de 2020

Banyeres de Mariola es prepara per construir un nou aulari en el col·legi Alfonso Iniesta, un projecte que està inclòs dins del programa Edificant i té un pressupost de 3 milions d’euros. A més també es construirà un trinquet.

Així ho ha explicat l’alcalde d’aquesta localitat, Josep Sempere, com el projecte més important per al 2020, que incluirà entre altres instal·lacions noves aules. Sempere també ha volgut destacar el reconeixement que ha rebut el Museu Valencià del Paper amb la Q de qualitat que sols tenen museus com el Guggenheim, el Thyssen Bornemisza o el MARQ.

Aquests i moltes més aspectes, com el nou sistema de recollida del fem, s’han tractat en una entrevista que s’ha pogut escoltar en la primera hora del Hoy por Hoy i que ací està l'audio adjunt de l'entrevista i dels informatius.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content