TRADICIÓ I OCI

Bona acceptació de les novetats en el Carnestoltes de Muro

El regidor de Festes, Àngel Mollà, calcula que van ser unes 4.000 persones les que van participar en la desfilada, de les que 900 van participar en el concurs - El mur de Donald Trump i unes taules de joiers, les disfresses guanyadores amb el primer i segon premi

lunes, 24 de febrero de 2020

Muro ha rebut de forma molt positiva els canvis que s’han produït en el Carnestoltes, ja que han tingut una gran acceptació entre participants, prop de 4.000 persones, 900 d'elles inscrites per al concurs, i públic, segons informen fonts municipals.

El recorregut va començar per primera vegada en l’Avinguda de Valencia per a seguir per aquesta via principal fins a la plaça Matzem. L’altra gran novetat han sigut les 800 cadires per a que el públic poguera veure la desfilada de manera gratuïta.

Amb aquest canvi s’ha millorat a més en seguretat i en capacitat organitzativa, com destaca el regidor de Festes, Àngel Mollà.

També va haver molt ambient i falta de incidents d’importància en les posteriors revetles en la plaça Matzem i en la de l’església, una per a més joves i altra per més majors, que era altra de les novetats.

El primer premi de les disfresses va ser per al grup que representava el mur que vol fer Donald Trump en la frontera amb Mèxic i com a segon unes taules de joiers. També va tindre una bona resposta la zona de food-trucks.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content