RESULTATS

Caixa Ontinyent augmenta el benefici un 12% durant 2015

El volum de negoci creix un 5,38% - La dotació de l'Obra Social s'incrementa en 2016 un 33,75%

viernes, 01 de abril de 2016
Darrera assemblea de Caixa Ontinyent.
Darrera assemblea de Caixa Ontinyent.

El benefici de Caixa Ontinyent va augmentar en 2015 un 12,12%, amb una xifra neta de 4,6 milions d’euros després de provisions. La caixa aprofitarà els recursos per tal d’augmentar la seua capitalització i els fons aportats a l’Obra Social, que disposarà enguany de més d’un milió d’euros.

El consell d'administració de Caixa Ontinyent ha tancat els comptes de l'exercici 2015 amb un volum de negoci de 2.152 milions, un 5,38% per damunt de l’any anterior. Els resultats mostren un benefici, abans de sanejaments i dotacions, de 16,3 milions d'euros, que es destinaran en gran part a dotacions i a acumular nou fons en previsió de futures exigències.

El benefici net queda en 4,6 milions d'euros, un 12,12% superior al del 2014, la qual cosa permet elevar el nivell de capitalització de l'entitat i el manteniment de l'obra social. La morositat, segons Caixa Ontinyent, s'ha mantingut estable en el 12,60% i s'ha incrementat la cobertura fins el 70,59%.

Per a enguany, i a més de posar en funcionament la nova seu central quan finalitzen les obres de remodelació, el consell d'administració aborda com eixos d'actuació la continuïtat d'una expansió geogràfica “lenta però sostinguda i sostenible”.

L’entitat destaca que els resultats, junt a altres romanents, recuperacions i ingressos permeten un pressupost d'obra social, per al 2016, d’1.153.000 euros, amb un increment del 33,75% respecte de l'any anterior. La caixa desenrotllarà noves actuacions en els seus tres programes d'obra social, augmentarà de la seua presència en els Campus universitaris, i continuarà gestionant les fundacions en què participa (Fundació Universitària Vall d'Albaida, Fundació Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana i Fundació Adiem).

Obra Social de Caixa Ontinyent va desenrotllar l'any passat 261 activitats i va col·laborar amb 175 col·lectius i entitats. Estes actuacions, junt amb els centres implantats, van permetre el manteniment de 199 llocs de treball estable i van beneficiar directament als més de 250.000 usuaris de l'obra social.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content