BALANÇ

Caixa Ontinyent augmentà un 15% la inversió en Obra Social

Més de 250.000 persones es van beneficiar de les activitats promogudes per l'entitat

martes, 02 de febrero de 2016
Una de les activitats organitzades per l'Obra Social de Caixa Ontinyent.
Una de les activitats organitzades per l'Obra Social de Caixa Ontinyent.

Més de 250.000 persones van ser els beneficiaris directes de l'Obra Social que Caixa Ontinyent va realitzar en 2015. Una actuació que ha possibilitat el desenvolupament de 261 activitats en les comarques centrals valencianes en col·laboració amb 170 col·lectius, i que han permès el manteniment de 199 llocs de treball estable i directe.

La inversió realitzada ha ascendit a 832.000 euros, un 15% més que en 2014, i s'ha dividit en tres grans línies d'actuació. La primera és el manteniment dels centres implantats, amb 25 centres socials, assistencials, culturals i esportius en 13 localitats. La segona línia és la recerca i divulgació de temes autòctons a través de publicacions, amb un fons editorial compost per 104 llibres i 43 discos. En darrer lloc, la caixa ha col·laborat amb 170 col·lectius.

Per al 2016 Caixa Ontinyent preveu una continuïtat en esta línia, amb més èmfasi en les actuacions educatives, especialment quant a innovació i emprenedorisme associats a la formació universitària. També es potencia l'activitat assistencial amb la disposició de nous immobles per a la futura ampliació Centre de Rehabilitació i Integració Social d’Ontinyent i aportació de nous recursos en diferents localitats.

L'Obra Social de Caixa Ontinyent és un dels seus principals objectius fundacionals, a través de la qual es reverteixen els beneficis a la societat, localitat a localitat, comarca a comarca, contribuint a millorar el benestar de tots.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content