ECONOMIA

Caixa Ontinyent incorporarà un portal de transparència

Ho farà per a millorar la relació amb els seus clients - Es tracta d'una iniciativa que està dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa, aprovada pel Consell d'Administració

martes, 04 de febrero de 2020

Caixa Ontinyent no para de donar notícies. Una d'elles és que té previst incorporar un portal de transparència per a millorar la seua relació amb els seus clients.

Aquesta iniciativa s’integra dins la política de Responsabilitat Social Corporativa, aprobada recentment pel Consell d’Administració. Oferirà als clients información adicional sobre els productes i serveis de la entitat, enfortint el seu treball en educació financera.

El projecte suposa una innovació en la pràctica bancaria i conta amb el suport i asesorament de l’Universitat de València i el Tribunal Supremo.

HOTEL KAZAR

Caixa Ontinyent ha donat un nou impuls a l’hotel Kazar d’Ontinyent amb la incorporació d’una nova gerent en aquest 2020, Andrea Morales, mentre que el 2019 els resultats han sigut superiors a les previsions, duplicant la facturació que es xifra en 1,2 milions d’euros i la plantilla ha passat a 22 persones.

Totes aquestes dates confirmen que s’han cobert els objectius marcats inicialment per Caixa Ontinyent que s’aquesta manera s’ha preservat el seu edifici tan emblemàtic i al temps s’ha garantit la continuïtat del servei.

L’objectiu per al 2020 es continuar reinvertint en el propi Hotel Kazar en la millora de les instal·lacions i les condicions del servei.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content