RENOVACIÓ

Caixa Ontinyent prepara les obres del nou edifici

L’entitat trasllada la seua oficina central per tal que els treballs puguen començar en el primer trimestre

viernes, 16 de enero de 2015
Recreació virtual del nou edifici de Caixa Ontinyent.
Recreació virtual del nou edifici de Caixa Ontinyent.

Caixa Ontinyent traslladarà la seua oficina principal a la urbana 5 d'Ontinyent (c/ José Iranzo, 20) a partir del dilluns 19 de gener. D'esta manera, i després d'haver anat traslladant en les últimes setmanes els serveis centrals, l'edifici quedarà buit i disposat per a les obres que la caixa té previst iniciar en el primer trimestre de 2015.

L'edifici, que consta de 2.700 m2, es va inaugurar l’1 de juliol de 1973, si bé, en els seus inicis no va ser concebut en la seua totalitat per a oficines ja que es preveia la construcció de vivendes. Esta idea es va desestimar per les previsions de necessitats futures, i es va configurar en cinc plantes: oficina principal, serveis centrals, Presidència i Direcció General, Saló d'actes, i Sala d'exposicions.

Amb els anys, va ser necessari habilitar noves dependències per l'insuficient espai, la qual cosa va ocasionar el trasllat del saló d'actes i la sala d'exposicions a altres edificis. No obstant, amb això tampoc es va aconseguir albergar tots els servicis centrals, que van quedar dispersos en tres ubicacions diferents.

El nou projecte no preveu que siga derrocat en la seua totalitat, ja que es mantindrà l'estructura bàsica actual. Davant de les diverses opcions d'ubicació de la seu, l'entitat ha apostat finalment per mantindre en la plaça Santo Domingo, lloc en què roman des de 1889, cinc anys després de la seua fundació.

Amb les obres de remodelació, Caixa Ontinyent podrà concentrar en un únic edifici tots els servicis centrals, comptarà amb els mitjans d'avantguarda per a continuar millorant en la qualitat dels servicis, especialment quant a la utilització de les noves tecnologies, i incorporarà instal·lacions que permeten l'eficiència energètica.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content