URBANISME

Canvis en la circulació de El Camí per les obres d’urbanització

Es restringeix la circulació de baixada, mentre es manté en direcció de pujada

miércoles, 01 de abril de 2015

El regidor de Obres i el alcalde en El Camí

Les obres de reurbanització del Camí es desenvoluparan en dues fases. La primera d’elles, que preveu la intervenció del tram de carrer comprés entre Sant Mateu i Echegaray, s’executarà en un termini previst de 3-4 setmanes, i ha obligat a restringir la circulació en sentit de baixada entre els dos punts esmentats.

Així, els vehicles que viatgen en aquest sentit hauran de girar pel carrer la Sardina per després eixir o bé al carrer Sant Mateu, que sí queda obert a la circulació, o bé fins Sant Nicolauet, que també conserva la circulació normal. Ens vehicles que vagen en sentit de pujada pel Camí, per contra, no hauran de variar el seu itinerari.

El regidor d’Obres i Serveis Jordi Martínez ha explicat que, després d’aquesta primera intervenció, l’obra continuarà en una segona fase que arribarà fins a Músic Pérez Monllor, i en el seu moment s’anunciaran els pertinents canvis en la circulació. Segons Martínez, “el que volem es acabar la primera fase abans de festes, i enllestir totes les voreres en les properes setmanes. Quedarà l’asfaltat de tot el carrer, que es realitzarà després de festes, ja que sí serà necessari tancar la circulació al carrer durant alguns dies”. Martínez ha demanat als veïns i afectats “disculpes per les molèsties que puguem ocasionar, però l’actuació era demandada pels veïns i comerciants de la zona des de feia anys, i ara que hem tingut disponibilitat pressupostària hem decidit escometre-la”.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content