RENOVACIÓ URBANA

Cocentaina destina 90.000 euros a la millora de parcs i jocs infantils

Els fons provenen del romanent de tresoreria i les obres les executen empreses locals

viernes, 24 de octubre de 2014
Un dels parcs de Cocentaina.
Un dels parcs de Cocentaina.

L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria d'Obres i Serveis, va proposar  una inversió per valor de 60.000 euros per millorar fins a quatre parcs públics del poble. Aquestes actuacions van ser ratificades pel Plenari Municipal gràcies al romanent positiu en els comptes del consistori. Així, les obres de millora es podran executar amb diners propis i sense que aquests interferisquen en els comptes del dia a dia de l’Ajuntament contestà. Els quatre parcs que es veuran afectats per aquestes millores són: el parc dels Algars, de l'Alcúdia, el parc del Ferrocarril i el del barri de Sant Hipòlit.

Entre les principals actuacions que es portaran avant trobem la delimitació d'aquests espais, la millora general en la infraestructura i la substitució de part del sòl per cautxú (més segur per als xiquets i xiquetes, principals usuaris d'aquests espais). Totes aquestes millores independentment de millorar la seguretat i estètica, el que també fan es facilitar el manteniment.

A hores d'ara les obres ja han estat adjudicades a 4 empreses diferents, totes elles del poble de Cocentaina i de fet algunes d'elles començaran a executar-se presumiblement ja abans de la Fira de Tots Sants (com és el cas dels parcs dels Algars i l'Alcúdia, en no ser zones afectades per la celebració d'aquest gran esdeveniment). En passar la Fira s'iniciaran els treballs tant al Ferrocarril com a Sant Hipòlit.

Marcos Castelló, edil d'Obres i Serveis, ha anunciat que seguint en aquesta línia s'ha aprovat també una ampliació de 30.000 euros provinent del superàvit del 2013 per a efectuar accions semblants a les zones de jocs infantils del Bosco I i del Real Blanc. “A hores d'ara aquests projectes s'estan estudiant per a ser adjudicats a empreses del nostre poble. La nostra intenció és seguir en aquesta línia, realitzant inversions que milloren el benestar dels nostres veïns i sempre fent ús d’aquest superàvit del pressupost, el que ens lliura -a diferència d’altres municipis- de recórrer als bancs i així poder seguir millorant el poble amb recursos propis i -a més- donant feina a les empreses de construcció contestanes. Perquè el que tenim molt clar des del Govern és que abans què els diners de tots el contestans vajen al bancs, aquests els invertirem a millorar el dia a dia dels nostres veïns”, conclou Castelló.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content