ESPORT

Cocentaina es llança a per les seues 24 Hores Esportives

L'alcaldessa Mireia Estepa, el regidor d'Esports, Saúl Botella i molts altres convidats han estat en Ismael Mayor donant a conèixer detalls d'aquesta 41 edició

viernes, 14 de junio de 2019

L'alcaldessa Mireia Estepa, el regidor d'Esports, Saúl Botella, el coordinador Iván González, l'esportista més veterà i que ha disputat les 41 edicions. el expresident de Contestano els últims deu anys, José Vicente Castelló 'Prim', en el seu centenari, Pep Moltó i Carlos Llopis, de la petanca i Óscar García, del comité de futbol sala són alguns dels protagonistes convidats al programa especial de Radio Alcoy que ha tingut lloc en el poliesportiu de Cocentaina.

Tots han acompanyat a Ismael Mayor per a parlar de les diferents activitats previstes entre hui i demà. També parlen del Campionat d'Espanya de hoquei patins sub'18 que també té Cocentaina com a seu de forma paral·lela a les 24 Hores o l'apertura de les piscines. Fins i tot, Saúl Botella en la seua despedida com a regidor després de 12 anys fa un balanç de la seua trajectòria i Mireia Estepa reconeix el seu important paper tots aquestos anys.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content