GRUP MINERVA

Cocentaina rep 18.847 euros per a projectes locals dins del Pacte estatal contra la Violència de Gènere

La localitat disposarà de l'ajuda entre este mes i juny de 2019, que destinarà a campanyes de sensibilització i acompanyament en el procés de denúncia, entre d'altres

miércoles, 09 de enero de 2019

L'Ajuntament de Cocentaina rebrà un total de 18.847,11 euros provinents dels fons consignats per al Pacte d'Estat de Violència de Gènere elaborat pel Govern central de l'Estat. Aquests diners estaran a disposició de les arques municipals entre gener i juny de 2019.

Com avançava l'alcaldessa contestana Mireia Estepa, aquests fons es podran destinar a la realització de projectes i programes municipals que tinguen com a finalitat desenvolupar algunes de les mesures del Pacte d'Estat en matèria de violència de gènere. Entre algunes d’elles trobem la realització de campanyes de formació i sensibilització, oferir suport psicològic per a les víctimes, elaboració i desenvolupament del Pla de Seguretat, acompanyament en el procés de denúncia.

El passat 18 de novembre Estepa va assistir a una reunió amb la Subdelegació del Govern a Alacant per tal de conèixer el contingut d'aquesta ajuda. L'Ajuntament de Cocentaina és un dels municipis que ha treballat d'una forma més intensa en els últims anys per a previndre, detectar i actuar fronts a casos de violència de gènere. Cocentaina compta amb un Pla d'Igualtat des de 2014, amb un protocol d'atenció a la víctima i seguiment on treballen coordinadament els Serveis Socials i la unitat especialitzada de la Policia Local 'Minerva'.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content