OBRES

Comença l'asfaltat de El Camí

Les obres duraran dues setmanes-Hi haurà canvis al trànsit de la zona, i mesures especials per als veïns i comerços de l’àrea afectada que vulguen accedirs a aparcaments i locals

sábado, 06 de junio de 2015

Mapa de les obres de El Camí

L’asfaltat del tram central del carrer El Camí começa este dilluns 8 de juny. La obra que motivarà diferents canvis al trànsit de la zona, i mesures especials per tractar de perjudicar el mínim possible als veïns i comerços de l’àrea afectada.

Hui està ja sent distribuïda una circular informativa entre totes les finques afectades, en què apareixen les indicacions a tindre en compte durant les properes setmanes, i també es facilita el contacte de l’encarregat de l’obra per què puguen atendre’s els problemes i peticions puntuals que puguen sorgir.

En paraules del regidor d’Obres Jordi Martínez, “la premissa principal és intentar fer l’obra en el menor temps possible; avançar tot el que puguem per a que les molèsties puguen reduir-se al mínim temps possible. En segon lloc, tant el Departament com l’empresa volem que els veïns i comerciants sàpiguen que ens tenen a la seua disposició, per intentar solventar tots els problemes que puguen sorgir. I en tercer lloc, hem habilitat pautes i possibilitats per què ningú se senta perjudicat. És una intervenció que crearà incomoditats, però creiem que dins del que ens és possible, hem habilitat solucions alternatives als problemes”.

Martínez comenta que un dels principals problemes serà l’accés als garatges del tram de carrer afectat. Per això, es permetrà l’entrada i eixida als garatges més pròxims als extrems del carrer, mentre que els propietaris de garatges menys accessibles disposaran d’una zona d’aparcament acotada al carrer Sant Mateu: “No és un aparcament vigilat, però sí es controlarà que allà només aparquen els vehicles acreditats. Els propietaris dels garatges centrals del carrer El Camí hauran de posar-se en contacte amb l'encarregat de l'obra per obtindre la identificació, i podran fer ús d’aquesta zona d’aparcament”, indica el regidor.

A més, Jordi Martínez explica que s’ha acordat un horari per a càrrega i descàrrega dels comerços, un altre dels problemes derivats de l’obra: “Hem establert un horari a primera hora del matí i última de la vesprada per a que els establiments de la zona puguen subministrar-se o enviar comandes. L’empresa permetrà en aquest horari el pas de furgons o altres vehicles per a que puguen operar”.

Martínez subratlla que “sabem que les obres són incòmodes, però en aquest cas es tractava d’una obra especialment necessària perquè els veïns de la zona han hagut de patir durant molts anys el mal estat de la calçada i també les voreres. Preguem disculpes i demanem comprensió a tots els afectats, però creiem que la paciència valdrà la pena perquè el carrer, i el barri sencer, mereixen una millora del seu estat i les seues condicions”.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content