OBRES

Compromís reclama una comisió d'investigació sobre Ortiz a Alcoi

Els nacionalistes plantejen recorrer la via penal a la recerca de responsabilitats

martes, 21 de julio de 2015

Raül Seguí al saló de plens

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Seguí, ha informat que el seu grup presentarà una moció al Ple demanant una comissió d’investigació sobre totes les adjudicacions, projectes i obres dutes a terme per les empreses d’Enrique Ortiz per a l’Ajuntament d’Alcoi.

El regidor afirma, “Tenint en compte la quantitat de projectes problemàtics duts a terme per les empreses d’Ortiz a Alcoi, i coneixent que l’empresari és el presumpte cap de diverses trames de corrupció, és necessari que els alcoians i alcoianes sigam coneixedors de totes les possibles irregularitats dels projectes que l’empresari ha realitzat per al consistori”.

Cal tenir en compte que Ortiz està sent investigat i jutjat per casos semblants en altres municipis, i que les gravacions policials en el “cas Brugal” revelen indicis de presumptes tractes de favor a les obres adjudicades a les empreses del constructor per part del govern de Jordi Sedano. “Si hi ha casos on la via administrativa està esgotada, serà necessari obrir la via penal”, ha afegit el regidor.

Seguí recorda que quan Sedano va aprovar el projecte del Bulevar, es va presentar un informe negatiu per part de la interventora de l’Ajuntament, i que el projecte incomplia diverses normatives. Així mateix, va quedar demostrat que a les obres del Calderon hi va haver pagaments irregulars, o que el pàrking de La Rosaleda no va estar ben projectat des del principi.

El regidor de Compromís conclou, “Ha d’haver responsabilitats per aquest malbaratament dels diners dels alcoians, per això demanem al Ple que s’òbriga una investigació sobre tots els projectes que Ortiz va dur a terme a Alcoi de la mà de Sedano”.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content