ARREL

D'art, històries i esports nàutics

La Mancomunitat y la Coordinadora pel Valencià organitzen la IV Ruta de Contacontes i Millena exhibeix l'exposició d'Art Nostre on està la fotografia premiada de Toni Miranda

miércoles, 03 de julio de 2019
El fotògraf Toni Miranda -el tercer per la dreta- junt a la seua fotografia premiada a la Biennal d'Art Nostre.
El fotògraf Toni Miranda -el tercer per la dreta- junt a la seua fotografia premiada a la Biennal d'Art Nostre.

En Arrel els contem la IV Ruta de Contacontes, organitzada per la Coordinadora de L’Alcoià i El Comtat pel Valencià i la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat. Iniciarà el seu recorregut l’11 de juliol a Millena per seguir pels quinze municipis de la Mancomunitat fins arribar a l'última parada que serà el 9 d’octubre a Alcoi. Francesc Gisbert, president de la Coordinadora, ens dona detalls sobre aquesta activitat cultural.

I de lletres a l’art, perquè les 20 obres d’Art Nostre s’exhibeixen a la sala polivalent de Millena des del passat divendres. En aquesta exposició es pot conèixer l’obra guanyadora d’aquesta Biennal d’Art i que du la firma del fotògraf alcoià Toni Miranda. Hem convidat a l’artiste a la secció d’Arrel perquè els explique el significat de la imatge que titualda Aferrat a la vida.

La Mancomunitat ha organitzat una jornada per als joves per a practicar esports nàutics. L’excursió serà el dimarts 16 de juliol a Arenales del Sol i va dirigida a joves de 14 a 18 anys. Mauro Montava, tècnic de Joventut de la Mancomunitat, explica qué s’ha de fer per participar en aquesta activitat esportiva.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content