PREMIS

Deri Mataix, Andrea Silva i Ángela Andugar, els millors

El regidor Alberto Belda ha donat a conéixer la llista d'esportistes que, a la pròxima Gala de l'Esport Alcoià, veuran reconeguda la seua trajectòria

viernes, 17 de noviembre de 2017
Alejandra Querada apadrinara la gala
Alejandra Querada apadrinara la gala

El regidor Alberto Belda ha donat a conéixer la llista d'esportistes que, a la pròxima Gala de l'Esport Alcoià, veuran reconeguda la seua trajectòria.

El premi Juan Agudo Garat ha recaigut en mans de Desiderio Jaime Mataix Bourne ‘Deri’, jugador d'hoquei sobre patins que milita l'ICG Software Lleida.

En la categoria de millor esportista de promoció, el jurat ha decidit per unanimitat atorgar un reconeixement compartit: per una part a la patinadora Andrea Silva Pascual, i de l'altra a Ángela Andugar Gisbert, campiona d'Espanya sub-21 en la modalitat de vela laser radial.

En l'apartat de mencions s'han lliurat tres: una d'especial, al futbolista del Getafe C.F. Jorge Molina, i altres dos al Club Gimnàstica Rítmica Sant Jordi i a la lliga local de petanca respectivament.

La cerimònia, que tindrà lloc el divendres 24 de novembre a les 20 h a l'Àgora, serà apadrinada per la medallista olímpica Alejandra Quereda, i conduïda pel periodista Ismael Mayor.

D'altra banda, s'ha sabut que la dotació de beques que tindrà lloc durant la gala contemplarà un import total de 10.000 € a repartir entre un màxim de 14 beneficiaris.  

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content