XARRADES

Desmuntant els mites de l'alimentació

Serveis Socials organitza activitats als centres de majors per promoure la nutrició saludable

lunes, 12 de mayo de 2014

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat dues xarrades sobre mites en l’alimentació destinada a la tercera edat. Aquestes conferències, que seran impartides pel Centre de Salut Pública d’Alcoi, tenen l’objectiu de desmentir algunes creences entorn de la nutrició i fomentar una alimentació sana i equilibrada entre la població major d’Alcoi.

Mites sobre l’alimentació es desenvoluparà els dies 13 i 15 de maig a les 18 hores en els Centres de Majors La Plaça i Oliver, respectivament. Les xarrades tractaran de donar respostes a certes qüestions o mites que generats pels missatges publicitaris sorgeixen al voltant de l’alimentació, com ara si els productes ‘ligth’ ajuden a aprimar-se, si són necessaris els complexos vitamínics, o les calories que tenen els aliments integrals, entre d’altres qüestions.

Els majors d’Alcoi rebran resposta a tots els dubtes que tinguen sobre la nutrició i la forma de seguir una alimentació equilibrada. A més, rebran consells sobre dietes i els aliments que són o no recomanables amb l’objectiu de millorar la salut.

“Diàriament rebem multitud de missatges sobre productes d’alimentació, dietes, estil de vida..., que poden arribar a confondre’ns. Per això hem organitzat unes xarrades que aclarisquen algunes de les qüestions més habituals al voltant de l’alimentació saludable; un tema de vital importància per a millorar el nostre benestar i que ha de cuidar-se especialment en la tercera edat, un col·lectiu amb què des de la Regidoria estem especialment sensibilitzats i treballem per oferir-los els millors serveis. Esperem que amb aquestes jornades puguen aclarir qualsevol dubte que tinguen sobre alimentació i els ajude a portar una dieta més equilibrada i d’acord amb les seues necessitats” ha comentat la regidora de Benestar Social Aroa Mira.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content