TEATRE

Després de la pluja de Sergi Belbel arriba a Benilloba

El muntatge teatral dirigit per Elena Candela es representa dissabte 23 de gener a partir de les 19 hores a l'Auditori

miércoles, 20 de enero de 2016

Després de la plutja

L'Auditori de Benilloba s'estrena aquest dissabte en el món del teatre amb l'obra «Després de la pluja», una producció de l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant dirigida per Elena Candela. Un text del reconegut autor, director i traductor teatral terrassenc, Sergi Belbel, de l'any 1992, traduït al menys a vuit llengües i que ha triomfat a escenaris de mig món, en especial a Alemanya, on va comptar amb una de les companyies més importants i prestigioses, Henschel Schauspiel.

L'obra arriba a Benilloba de la mà de la Universitat d'Alacant i gràcies al conveni d'aula universitària i es representarà dissabte 23 de febrer a partir de les 19 hores amb entrada gratuïta fins omplir l'aforament de l'Auditori.

L'obra, no recomanada per a menors de setze anys, transcorre al llarg de tres dies, al terrat d'un edifici de quaranta-nou pisos d'una multinacional, en una gran ciutat en la qual fa més de dos anys que no plou. En aquest terrat, hi coincideixen diversos treballadors que pugen a fumar d'amagat, atès que és un plaer prohibit per l'estricte reglament de l'empresa. A mesura que aquests empleats pugen a fumar i es van coneixent els uns amb els altres, apareixen uns personatges amb conflictes, soledats i angoixes relacionats amb el món de l'empresa. Tot i que, a simple vista, sembla que només es reuneixen per fumar, a poc a poc, es descobreixen les seves pors, els seus odis, maldecaps i misèries.

En total vuit actors de l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant damunt l'escenari en una versió adaptada al valencià per Sandra Montserrat.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content