AIKIDO

Dos nous cinturons negres

El Club Aikido Alcoi OM ha sumat dos nous cinturons negres a la seua llarga trajectòria

martes, 01 de diciembre de 2015

Antonio Nadal i Marco Montava han rebut el reconeixement per part dels examinador de la “Asociación Española de Técnicos de Aikido – Aikikai España”, en el marc del curs dut a terme el passat cap de setmana a la ciutat d’Alacant. Aquest curs ha congregat a aikidoques de diferents parts d’Espanya (Madrid, Tarragona, Alacant...) i ha estat impartit per dos dels mestres actuals més importants d’aquest art marcial: Tomás i Roberto Sánchez. La presència d’aquests mestres, ha estat acompanyada al tribunal examinador amb la d’altres membres importants de l’aikikai a nivell estatal, com el seu president Octavio de la Mata.

Aquests npus cinturons negres venen a confirmar l’excel·lent moment que viu el Club Aikido Alcoi OM, que al llarg d’aquest any 2015 ha aconseguit quatre nous cinturons negres i que situa a la nostra ciutat com un referent en aquesta disciplina a la nostra Comunitat.

A la foto apareixen, d’esquerra a dreta, Marco Montava, Bruno Balaguer (mestre del Club Aikido Alcoi OM) i Antonio Nadal.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content