COCENTAINA

El 39 Certamen Coral Fira de Tots Sants viatja fins a Múrcia

El Coro Diatessaron de Molina de Segura, Múrcia, ha guanyat la 39 edició, un premi dotat en 3.000 euros - El cor de Langreo, Astúries, ha guanyat el segon premi i el del públic i el Cor de Sant Cugat, el tercer

lunes, 11 de noviembre de 2019

El Coro Diatessaron de Molina de Segura, Múrcia, ha guanyat la 39 edició del Certamen Coral Fira de Tots Sants. Aquest primer premi està dotat amb 3.000 euros.

El Grup Vocal Amitié de Langreo, Astúries, va aconseguir el premi del públic de 600 euros i el segon premi, de 1.800, mentre que el tercer va ser per a la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat, Barcelona, amb 1.200 euros.

El coordinador del Certamen, Raúl Belda, ha destacat que el jurat ho va tindre complicat pel nivell dels tres cors participants. D’aquesta forma, el de Molina de Segura serà un dels tres cors participants en el pròxim V Premi Firacor 2020 que disputaran els últims tres guanyadors del Certamen.

L’obra obligada va ser Mareta, Mareta de Josep Robert Sellés, obra amb la que l’organització es va sumar al V Centenari de la Mare de Déu del Miracle. També la recaptació íntegra de la taquilla va ser per la projecte de caritat d’aquest V Centenari, coordinat per la Pia Unión y Càritas. Aquí se pueden ver imágenes del certamen de la fotógrafa Silvia Botella.

Radio Alcoy ha parlat amb Raúl Belda, coordinador del Certamen Coral Fira de Tots Sants.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content