OCI JUVENIL

El CCJ acull presentacions de joves creadors

La Regiduría de Juventut promou un oci sa, cultural i creatiu

jueves, 15 de octubre de 2015

Dos autors amb María Baca

La regidoria de Joventut ha presentat el Cicle de Joves Creadors Alcoians amb la intenció de promoure un oci, sa, cultural i creatiu. “En aquest cicle els nostres joves tindran l’oportunitat de presentar les seues creacions al CCJ, es tracta de diferents modalitats com música, il·lustració, fotografia, pintura, dansa, o literatura entre d’altres”, explica la regidora de Joventut, María Baca.

Aquest projecte està pensat com un mitjà per donar a conèixer la iniciativa dels joves de la ciutat i que els servisca com a plataforma d’expressió on compartiran els seus treballs i els faran visibles a la ciutadania.

“Un altre objectiu que es pretén complir amb aquest cicle, és que entre els autors puguen establir sinergies o projectes en comú, cosa que ens sembla molt interessant i positiu”, destaca l’edil.

Per començar el cicle hi haurà tres joves escriptors que presentaran les seues novel·les els pròxims 3 mesos i que provenen d’editorials xicotetes alcoianes o de l’autoedició. La primera a fer la seua presentació serà Aitana Morales Trócoli, que aquest divendres presentarà a les 19 h al CCJ, ‘Los Caminos de la Lucha’. El 13 de novembre serà el torn de Carlos Gran amb ‘Los Cuentos de Medley’ i finalment Daniel Ibiza l’onze de desembre ‘La práctica del Caos’.

Maria Baca destaca que “L’objectiu d’aquest Govern és avançar fent més partícips als joves en la vida política, social i cultural alcoiana i convertir al CCJ en un centre juvenil de referència en tot el País Valencià, per això animem als joves creadors que estiguen interessats en aquesta iniciativa a què es posen en contacte amb nosaltres”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content