OBRES

El col·legi Sant Vicent renova les pistes esportives

L’Ajuntament aprofita la Setmana Santa per desenvolupar les obres, que clouran després de festes de Moros i Cristians

martes, 29 de abril de 2014
Noves pistes al col·legi Sant Vicent.
Noves pistes al col·legi Sant Vicent.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi està efectuant durant les vacances de Setmana Santa les obres d’instal·lació de dues pistes esportives al CEIP Sant Vicent. Aquesta reforma és necessària a causa del deteriorament de les actuals, la qual cosa dificulta la bona pràctica d’esports en les hores d’educació física i també durant els esplaix. Són 450 els xiquets i xiquetes matriculats a Sant Vicent, els quals es beneficiaran d’aquesta acció.

L’obra, que té un pressupost de 35.000 euros, consistirà a eliminar la superfície de les dues pistes esportives actuals i substituir-les per unes noves construïdes amb paviment de cautxú, un material resistent a les condicions climatològiques, amb colors que serveixen per a diferenciar les zones de joc i que esmorteixen les possibles caigudes. Aquesta instal·lació és multifuncional, ja que permetrà la pràctica de diferents disciplines esportives com el futbol, el bàsquet o el handbol.

L’Ajuntament d’Alcoi ha incidit durant aquesta legislatura en la importància de mantindre i adequar les instal·lacions educatives públiques per a una millora en l’educació dels xiquets i xiquetes d’Alcoi. Per això, en els dos últims anys, ha realitzat un programa de millora de les infraestructures en el CEIP Sant Vicent per mitjà del qual s’ha instal·lat una nova calefacció seguint les pautes d’estalvi energètic, s’han col·locat nous urinaris, s’han millorat conduccions i desaigües i ara s’estan canviant les pistes esportives.

“Per al Govern municipal és imprescindible que els centres escolars es troben en les condicions més òptimes per al desenvolupament de la seua funció educativa. Alguns col·legis, com és el cas del Sant Vicent, no havien sigut reformats des de la seua construcció fa uns 30 anys, i era necessari anar escometent reformes que garantiren el bon funcionament de les instal·lacions i el benestar d’alumnes i personal docent” ha comentat el regidor d’Educació Manolo Gomicia.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content