SOLIDARITAT i COOPERACIÓ

El mercat de ADRA arriba a Alcoi

Es pot visitar del 9 al 14 de juny al Centre Comercial Alzamora, per aconseguir fons que destinarà a famílies alcoianes

jueves, 05 de junio de 2014
Imatge cedida per ADRA Suècia
Imatge cedida per ADRA Suècia

L’Associació ADRA (Agencia Adventista para el Desarrollo de Recursos Asistenciales), en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social, ha organitzat un mercat solidari que es desenvoluparà entre els dies 9 i 14 de juny al Centre Comercial Alzamora.

A un dels locals comercials del centre, en horari de 10 a 22 hores, s’instal·larà durant aquests dies una exposició i venda de diversos objectes procedents de donacions per part de particulars i de comerços de la ciutat, amb la finalitat de vendre’ls i així obtindre recursos que seran destinats a l’ajuda a diverses famílies alcoianes que passen per moments difícils. Al mercat es podran trobar des de joguets i útils de cuina, fins a roba, llibres o, també, bicicletes.

Tal i com ha explicat la regidora de Benestar Social Aroa Mira, “es tracta d’una acció molt interessant perquè permetrà obtindre fons per facilitar algunes de les necessitats bàsiques a moltes famílies d’Alcoi que ara per ara no disposen de recursos. És importantíssim el treball que porten a terme tant des d’aquesta associació com des d’altres entitats de la ciutat que lluiten per tractar de pal·liar la situació de tantes i tantes persones que estan passant-ho molt malament, i per tant des de l’Ajuntament no podem més que agrair l’esforç voluntari dels membres d’ADRA”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content