JORNADA

El pla Ocupació Jove clou amb un networking

Un taller formarà als joves amb tècniques per presentar-se al món laboral

lunes, 19 de mayo de 2014
Activitat desenvolupada a la sala Àgora.
Activitat desenvolupada a la sala Àgora.

L'Ajuntament d'Alcoi, a través de la Regidoria de Joventut, tanca aquest primer semestre del programa Ocupació Jove amb una activitat que pretén ser eminentment pràctica: un networking. L’objectiu del taller és que els assistents aprenguen a presentar-se al món laboral d'una manera molt pràctica i servirà per a què els assistents tinguen davant a 5 empreses reals a les que presentar el seu perfil.

L'activitat començarà a les 16 hores amb un taller d'una hora de durada per recordar tot el que cal saber per a fer “una presentació breu” i “com mantindre el contacte posteriorment a través de les xarxes socials”.  Posteriorment, els participants podran presentar-se a les 5 empreses col·laboradores que participen del Networking, i rebre consells, accions de millora i preguntes d’aquells que tenen una empresa i saben què s'ha de fer i què no si la persona que busca feina vol captar l'interés d'aquells que tenen projectes i empreses en marxa. Per finalitzar la jornada, tots els participants tindran també un temps per a poder interactuar entre ells i trobar interessos i projectes comuns.

El networking tindrà lloc el dimarts 20 de 16 a 20 hores a l'Àgora, al pis superior del Mercat de Sant Mateu, i està dirigit tant a gent que busca feina i encara no ha participat de cap activitat com als alumnes que han passat pels tallers que ha realitzat el programa d'Ocupació Jove al 2013 i 2014, així com a tots aquells que busquen feina, emprenedors o professionals lliberals.

Amb aquesta activitat, el programa d'Ocupació Jove tanca el primer semestre d'activitats amb aquest networking després de realitzar 5 tallers diferents per on han passat més de 90 persones els primers 5 mesos de l'any.

La regidora de Joventut Maria Llopis ha assenyalat que “el programa Ocupació Jove està pensant per a donar resposta als joves que busquen feina, sempre des d'una perspectiva proactiva, ensenyant als participants a presentar el seu projecte al món laboral més enllà d'altres maneres de recerca de feina que ja no s'ajusten al mercat laboral”. En any i mig que porta en marxa han passat 300 persones per les diferents activitats que han realitzat, totes enfocades a grups petits i a oferir una formació molt personalitzada i pràctica.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content