QUALITAT

El Sistema Integral de Qualitat Turística certifica 13 empreses alcoianes

Se sumen a les 8 que ja havien aconseguit la certificació SICTED

sábado, 21 de febrero de 2015

Entrega dels certificats a l'Ajuntament

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi ha acollit aquesta vesprada l’acte de lliurament de les certificacions del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (SICTED) a 13 empreses alcoianes, que se sumen a les 8 que ja van aconseguir el segell de qualitat en la primera edició d’aquest programa. L’alcalde Toni Francés i el director general de Turisme Sebastián Fernández han lliurat els distintius als establiments que han aconseguit la certificació després de passar l’avaluació del sistema, impulsat per Tourespaña, el Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, i gestionat per les comunitats autònomes amb la col·laboració de les Cambres de Comerç.

Les empreses i serveis que han obtingut el certificat han estat Buykafé, Cafetería Blau, Gregal Serveis per al Medi Ambient, Hostal Savoy, Jorge Pérez Borrás,  José Luis Climent Mira, La Tortugueta Alcoi, Masia La Safranera, Óptica Nuria, Quality Tours Mariola, Refugi de Cervantes, Restaurant Hostal Savoy i Teatre Calderón.

L’alcalde Toni Francés ha felicitat els seus responsables per l’obtenció del certificat, tot destacant que “Alcoi és una destinació turística cada vegada més coneguda i reconeguda, i això és possible bàsicament pel treball que feu des dels vostres establiments i empreses, pel vostre esforç i dedicació. És molt important que l’Ajuntament, la Conselleria, la Cambra i les pròpies empreses treballem de la mà, perquè això ens assegurarà els bons resultats”.

Actualment, a la Comunitat Valenciana hi ha 22 destinacions SICTED, sent Alcoi l’única localitat de l’interior de la província d’Alacant que forma part del programa.  Des de la Regidoria de Turisme i la Cambra de Comerç s’està treballant ja en una tercera edició, estant obert el termini per a les empreses que vullguen adherir-se. Per fer-ho, només cal adreçar-se a la Tourist-info.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content