FORMACIÓ D'ADULTS

Els cursos i jornades de la gent gran finalitzen amb éxit

Al voltant de 250 assistents a l’intens programa de les últimes setmanes

jueves, 19 de junio de 2014
Cursos i jornades de majors
Cursos i jornades de majors

L’Àrea de Tercera Edat de la Regidoria de Benestar Social conclou la programació del curs de les Aules de la Tercera Edat amb una exposició de manualitats, dibuix i pintura dels treballs realitzats pels alumnes a aquest curs 2013/2014, que estarà instal·lada a la primera planta del Centre Comercial Alzamora del 16 al 21 de juny. La mostra s’inaugurarà dilluns a les 20 hores, i servirà per culminar unes setmanes d’intensa activitat amb diverses iniciatives que han tingut una gran resposta per part dels majors.

Més de 25 persones han participat al curs ‘Envellir bé’, amb diverses xarrades sobre hàbits saludables i de benestar; vora 60 majors es van sumar a les jornades gastronòmiques que s’han portat a terme als centres de majors, en què s’han impartit cursets de cuina i s’han tractat continguts sobre alimentació saludable; més de 50 persones han assistit al Curs d’Estimulació Cognitiva; al voltant de 60 persones es van sumar a les visites guiades al Cementeri Municipal, dins la Setmana Europea dels Cementeris; i al voltant de 60 persones han assistit a la xarrada als centres de majors ‘Mitos sobre la alimentación’, impartit per personal del Centre de Salut Pública d’Alcoi.

Des de la Regidoria s’ha destacat la gran resposta per part dels majors alcoians, així com la bona valoració que els assistents han fet de totes les activitats. La regidora de Benestar Social Aroa Mira, a més, ha volgut agrair públicament a tots els implicats a les activitats la seua aportació: l’Institut de Batoi, impartint des del Mòdul de Restauració les jornades gastronòmiques, i des del Mòdul Sociosanitari el curs d’estimulació cognitiva; al Centre de Salut Pública d’Alcoi les xarrades als centres de majors; i també a l’empresa Eulen, encarregada de les activitats de dinamització.

En paraules d’Aroa Mira, “estem molt contents perquè la resposta de la gent gran ha estat molt positiva. No només en quant a assistència, sinó sobretot en allò que respecta a l’actitud activa i participativa que estan mostrant en totes aquestes activitats. Continuem insistint en que el nostre objectiu és posar en marxa dinàmiques que propicien una actitud proactiva dels nostres majors, estimulant que siguen partícips de la vida local. I estem molt contents perquè veiem que la resposta és fantàstica. Volem agrair a tots els participants, tant col·laboradors com als propis assistents, la bona acollida de les activitats, i anunciar que ja estem preparant més iniciatives per al curs vinent”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content