PROGRAMA

Els protagonistes de 2019

Radio Alcoy ha reposat els resums de l'any en una edició especial el dia 1 de gener que s'ha pogut escoltar de 12,20 a 14,00 hores - Els fets més destacats de la cutura, esport, societat, sanitat i política d'un any intens

martes, 31 de diciembre de 2019

Protagonistes 2019

Les tres cites electorals, la crisi sanitària, els descensos dels principals clubs esportius de la ciutat i el seu ressorgir, la consolidació de l'IVAM CADA Alcoi com a espai d'Art o la defunció de Camilo Sesto són alguns dels fets que han marcat aquest 2019.
Radio Alcoy recopila en una edició especial, els resums de l'any amb les veus dels protagonistes, aquest dimecres 1 de gener de 12,20 a 14 hores.

El programa arranca amb l'ambit polític i els tres processos electorals de l'any. Aborda la crisi sanitaria i els canvis que va produïr. Evoca l'exit del CD Alcoyano i del Patin Alcodiam després dels seus propis descensos i finalitza amb els fets destacats de la cultura que inclou la despedida de Camilo Sesto. En aquesta notícia està el podcast amb l'audio complet d'aquest resum.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content