XIXARRA TRAIL

Emili Sellés gana en la Penya El Frare

El atleta alcoyano se adjudica la subida a la Penya El Frare de Muro, puntuable para el circuito Xixarra Trail

miércoles, 16 de marzo de 2016

A Muro es disputà la IX Edició de la “ Pujada a la Penya el Frare “, prova puntuable per al circuit Xitxarra Trail , sent aquesta una de les 9 proves de l'esmentada competició.

Amb eixida i arribada en la plaça Matzem , aquesta cursa, organitzada pel club d'atletisme de muntanya “ Les Llebres “i amb la col.laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Muro, consta d'una distància de 20600 mts , dels quals 1000 són per asfalt i la resta per senda , i amb un desnivell positiu acumulat de 505 mts.La inmensa totalitat dels participants ( 500 en total ) van poder gaudir d'una carrera dura , però amb uns paisatges i un entorn fabulós, la qual cosa va contribuir al fet que es feren més suportables els quilòmetres recorreguts.

La prova va ser guanyada per l'atleta alcoià Emili Sellés Seguí , seguit pel murer Alex Vilaplana Gonzálbez , tot açò en categoria senior , amb un temps de 1:28:25 i 1:30:15 respectivament. En el concernent a la categoria femenina va resultar guanyadora Gloria Company Tomàs ( 1:50:40 ) , sent la segona clasificada Eva Maria Ortuño , amb un temps de 1:52:43 .

“La veritat és que dóna gust contemplar una carrera d'aquestes característiques , doncs a la excel.lent organització, s'uneix un nivell competitiu digne de destacar , la qual cosa sumada al gran companyerisme que es respira, fa que aquesta prova reunisca els principals valors de l'esport “, ens comentava el regidor d'esports Kike Pascual.

Per últim , cal destacar l'impagable treball del club “ Les Llebres “ i de tots els voluntaris que ajudaren a dur a terme la cursa , fent que es consolide any rere any.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content