CULTURA POPULAR

Enric Valor ja té la seua càtedra

Dirigit per Joan Borja, es tracta d'un projecte compartit entre els ajuntaments de Castalla i Altea que aprofundirà en la cultura popular, la literatura i els estudis musicals

martes, 08 de noviembre de 2016

La Càtedra Enric Valor ja és una realitat. El que és un projecte compartit entre els ajuntaments de Castalla i Altea, junt amb la Universitat d'Alacant, ha fet un pas endavant amb el nomenament del professor Joan Borja com al seu director i la presentació en públic del projecte d'activitats pel proper any. L'acte s'ha desenvolupat a Castalla, poble natal de l'escriptor, on el rector de la UA, Manuel Palomar, ha destacat que la Càtedra naix "amb la vocació de ser nucli de reflexió i debat, de recerca".

El projecte, que pretén ser una reflexió sobre la cultura popular, la literatura i els estudis musicals, planteja una sèrie d'activitats que es desenvoluparan entre la Universitat d'Alacant i les dues seus de la Càtedra, Castalla i Altea, a través del projecte de museïtzació de la Casa Enric Valor de Castalla i el Centre Cultural Gadea a Altea, principalment. Entre aquestes, destaca l'organització de visites escolars i educatives als espais urbans i rurals de Castalla, unes Jornades Enric Valor i Castalla, rutes literàries, I Festival de Contacontes i la I Fira de la Fantasia, cinema en valencià o la instal·lació d'un rellotge de sol en homenatge a Enric Valor, entre moltes altres idees per encetar aquest camí que ja comença dins de la Càtedra del famós escriptor.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content