PLE

Guanyar demana la ordenança contra la contaminació acústica

Amb un prec insten al Govern Municipal que adquirisca un sonòmetre per tal de què el Departament de Policia Local puga utilitzar-lo per controlar el soroll excessiu a la ciutat i actuar en conseqüència

viernes, 24 de junio de 2016

Guanyar Alcoi demana al Govern Municipal que adquirisca un sonòmetre per tal de què el Departament de Policia Local puga utilitzar-lo per controlar el soroll excessiu a la ciutat i actuar en conseqüència. Aquesta petició forma part d'un prec en el que amés amés demanen la creació d'una Ordenança Municipal de protecció davant la contaminació acústica per tal de regular els límits de soroll i protegir als ciutadans davant aquest problema.

Estefania Blanes León, regidora i portaveu del Grup Municipal Guanyar Alcoi a l'Ajuntament d'Alcoi, d'acord amb l'article 97 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, presenta davant el Ple de l’Ajuntament d’Alcoi el prec. Considera que durant les nits d'estiu, a conseqüència de la calor, els veïns i veïnes, majoritàriament obren les finestres per tal de mitigar la calitja, és per això que estan encara més exposats als sorolls del carrer.

"Les denúncies per soroll dels veïns i veïnes de barris com la Zona Nord, sobretot dels de l'avinguda de la Hispanitat o Santa Rosa, són continues. Les terrasses que romanen obertes fins tard o vehicles a motor, com motocicletes de petita cilindrada, que generen una contaminació acústica excessiva, són moltes vegades el dia a dia de gent que intenta descansar i aquests tipus de molèsties no li ho permet". 

Afegeixen que ja s'ha plantejat en repetides ocasions tractar de solucionar el problema augmentant la vigilància i per a això, a més d'una acció per part de la policia local, caldria fer ús d'un sonòmetre que determinara quins són els punts negres per tractar d'evitar-los amb rigorositat.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content