URBANISME

Guanyar demana un espai actiu per al Riquer per evitar robatoris de coure

El regidor Paco Paredes planteja un concurs d'idees per a donar-li una utilització a tot el capçal del riu

lunes, 07 de septiembre de 2015

Area del Riquer

Guanyar Alcoi s'ha fet ressò de la situació que viu el capçal del riu Riquer, on durant les darreres setmanes es va produir el robatori del cablejat de coure i que ha deixat sense llum a tot el passeig.

Paco Paredes, regidor de Guanyar Alcoi, assenyala que “fa uns mesos i per primera vegada, es va dotar de llum al capçal de riu i durant el mes d'agost hi ha hagut un robatori del coure de les línies de llum que ha deixat eixa zona, de nou, sense il·luminació”, a més assenyala que “hem visitat el lloc i sembla que fins i tot els lladres van pelar els cables allà mateix”.

Paredes afegeix que “per evitar el robatori de coure no sols s'ha de millorar la vigilància del capçal del riu, sinó que des de Guanyar Alcoi el que creiem és que cal donar-li a tota eixa zona un ús. Actualment es tracta d'un lloc deprimit, al qual no se li dóna una utilització concreta. Seria convenient que s'obrira un concurs d'idees per a donar-li una utilització a tot el capçal del riu Riquer”.

Aquesta zona que actualment alberga algun parc infantil, sense massa ús, o un punt on es practica el street workout i, com assenyala Paredes, “seria interessant que la gent féra seu aquest espai, que poguera realitzar activitats. Però per a això necessitem que sorgisquen actuacions concretes d'un concurs d'idees públic i obert”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content