URBANISME

Guanyar denuncia errades en la documentació del Pla General

La plataforma acusa el Govern d'enganyar als ciutadans fent públics plànols no aprovats pel plenari d'Alcoi

jueves, 13 de octubre de 2016
Estefanía Blanes, en Radio Alcoy.
Estefanía Blanes, en Radio Alcoy.

Guanyar Alcoi denuncia que el Govern d'Alcoi, del PSOE, està presentant a l'exposició pública del Pla General Estructural uns documents que no corresponen als aprovats al plenari del 25 de juliol. És, per a la plataforma, l'enèsim despropòsit d'un procés "amb una manca greu de participació ciutadana i amb un planejament que poc té a veure amb la ciutat compacta real".
La portaveu de Guanyar Alcoi, Estefania Blanes, denuncia que "el Govern del PSOE està portant aquest procés de la pitjor forma possible. Ni participació ciutadana, ni treballar pel consens, ni respectar els acords plenaris. Tot aquest procediment està sent un despropòsit, un autèntic bluf" i afegeix que "s'està enganyant a la gent perquè estan exposant-se públicament uns documents que no es corresponen amb la realitat i això és greu".

Guanyar Alcoi ha detectat que l'annex amb els acords plenaris que estava publicat a la web, a l'apartat del PGOU no es corresponia amb allò que es va aprovar, i es tractava més bé d'un document intern. Aquesta irregularitat es va comunicar al departament tècnic corresponent i es va realitzar el canvi al cap de poques hores. Ara han trobat "un despropòsit més a aquesta llarga llista del Pla General Estructural": els canvis en els plànols de l'ordenació urbana que es van acordar en el plenari no estan exposats, és a dir, s'està exposant un document 'irreal', en el sentit de què aquest document no és el que realment es va aprovar.

La portaveu assegura que "estem estafant als ciutadans i, sobretot, a aquelles persones que volen presentar les seues al•legacions. Ens podem trobar que hi haja ciutadans o col·lectius que al·leguen sobre qüestions que no es corresponen amb els punts aprovats. Estem consagrant un engany als ciutadans i açò és del tot intolerable". Per aquests motius, la confluència demana "al regidor d'Urbanisme, Manolo Gomicia, que no consume aquest engany i que es reinicie el període d'exposició pública amb els documents que es van aprovar".
Blanes reivindica "que es tracte aquest procés de forma transparent i responsable perquè estem jugant amb el futur de la ciutat i amb un document tremendament important que ha de regular l'ordenació urbanística del futur d'Alcoi". La regidora vol deixar clar que "continuarem treballant amb serietat i rigorositat perquè Alcoi tinga el millor PGOU possible, però demanem que aquesta rigorositat i aquest anhel el tinga també el Govern, perquè ara per ara estem creant un Pla General d'Ordenació Urbana totalment indigne per a Alcoi".

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content