HOMENAJE

Isabel-Clara Simó ja fa vacances amb Ovidi Montllor

El Cementiri Sant Antoni Abat ha sigut el lloc on s'ha realizat el senzill acte de comiat - Han estat presents nombroses autoritats, junt a familiars i amics de l'escriptora

viernes, 24 de enero de 2020

Isabel-Clara Simó ja fa vacances al costat d'Ovidi Montllor en el Cementiri Sant Antoni Abad. Autoritats, representants de la cultura i la societat, amics i familiars s'han agrupat al voltant del Cenotafi de persones il·lustres, on s'ha desenvolupat l'acte institucional de comiat.
La lectura de fragments de l'obra escrita d'Isabel-Clara Simó ha estat el fil conductor de l'homenatge. Pepa Miralles, Conxi Domènech, Reis Juan i Neus Agulló han posat la veu a la seua obra que arrencava amb la ja cèlebre Júlia.
Entre els assistents, el Conseller d'Educació, Cultura i Esports, Vicent Marzà, que ha mantingut el compromís de proposar a la Filla Predilecta i medalla d'or de la ciutat, Creu de Sant Jordi i Premi d’honor dels Lletres catalanes, entre altres, per l'Alta distinció de la Generalitat i mantenir el seu llegat. "Estic segur que el Govern en el seu conjunt ho tindrà a be", ha manifestat.
La també consellera de Participació, Transparència i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, membres de la corporació municipal, encapçalada per l'alcalde Antonio Francés, de la societat i la cultura, amics com el pintor Antoni Miró o el vicerector de la Universitat d'Alacant i escriptor, Carles Cortés, i familiars han acudit a aquest últim adéu a l'alcoiana de paraula que ja descansa al costat d'Ovidi Montllor.
La seua filla Cristina, encarregada de dipositar les cendres, ha agraït les condolences i mostres d'afecte a la seua mare.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content