MANTENIMENT

La brigada de neteja actua a una desena de zones del nucli urbà

En un mes de funcionament ha portat a terme una important tasca a zones verdes, polígons i àrees urbanes

domingo, 08 de febrero de 2015
Brigada de neteja al Romeral
Brigada de neteja al Romeral

La brigada de neteja d'espais públics que ha posat en marxa l'Ajuntament dins el Pla d'Ocupació conjunt ha portat a actuat ja a una desena d'àrees del terme municipal, en només cinc setmanes. Al llarg d'aquest temps, i durant els quatre mesos que durarà el Pla, la brigada realitza tasques a zones verdes, polígons industrials i àrees urbanes de recollida i neteja de runa, recolida i neteja de zones verdes, i recollida i neteja de restes particulars.

Les zones en què s'ha actuat són el Parc de la Zona Nord, el Parc del Romeral, l'avinguda d'Andalusia, el polígon industrial El Clérigo, la plaça del Ros, la zona de 'la via' (antic traçat de la via fèrria entre Alcoi i Alacant, des del túnel del carrer Perú fins la Colònia d'Aviació), la plaça Blas Domingo Lledó, la zona esportiva sota el col·legi de Cervantes, el Parc de Batoi, i el carrer Filà Verds, al polígon industrial de la Beniata. A banda, aquesta mateixa setmana s'està treballant a la zona superior d'Oliver, i pròximament continuaran les tasques a diferents emplaçaments de la ciutat.

El regidor d'Obres i Serveis Jordi Martínez ha destacat que “s’està fent una gran tasca, i hem d’agrair a la gent que forma part d’aquesta brigada el seu esforç per aconseguir el millor estat possible per als nostres espais urbans. Una vegada més, demanem als ciutadans la responsabilitat i el respecte per mantindre en condicions totes les àrees que s’estan netejant, ja que depén de tots i cadascun de nosaltres disposar d’un Alcoi en les millors condicions on cada vegada faça més goig viure”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content