FIRA

La Fira de Tots Sants ja té cartell anunciador

L’obra guanyadora es un treball de l’equip format per Fernando Moncho i Nieves Aranda

lunes, 21 de julio de 2014
imagen de la pasada edición de la Fira
imagen de la pasada edición de la Fira

El cartell que anunciarà la pròxima edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina 2014 porta per títol ‘Ingredients de Fira’ i es obra de l’equip format per Fernando Moncho Sampascual i  Nieves Aranda Brú.

El Consell de Fira es va reunir el passat dijous, 17 de juliol de 2014, i va seleccionar l’obra guanyadora d’un total de 14 treballs presentats al concurs.  En un primera ronda eliminatòria queden fora 8 treballs. En la segona ronda, els membres del jurat tornen a votar quedant tant sols 4 obres. La tercera i última ronda d’ eliminació fa que es procedisca a votar a favor entre els tres treballs finalistes:

“Con una larga historia y tradición”

“Ingredients de Fira”

“Cocentaina, un poble, una història”

Abans de l’ultima votació, es decideix excloure de la final  l’ obra “Con una larga história y tradición”  justificant que es un treball de gran qualitat , però no inclou elements  propis que identifiquen Cocentaina o la Fira. Per tant es vota entre els dos treballs restants.

Segons les bases del concurs, podien participar aquells artistes i dissenyadors, nacionals i estrangers, que hi estiguen interessats, individualment o en equip. La temàtica de les obres havia de ser la FIRA DE TOTS SANTS i els treballs havien de ser originals o inèdits, no s’havien d’haver presentat en altres concursos i no podien implicar en tot o en part, còpia o plagi d’obres publicades pròpies o d’altres artistes. El cartell guanyador rebrà un premi de 1.000 euros.

Els guanyadors, Fernando Moncho i Nieves Aranda, han descrit el seu treball com “demostratiu; es poden veure tots els elements representatius de la Fira i de Cocentaina. Hem jugat amb les textures i amb una estètica senzilla, molt identificativa, que evoca un retorn a la infància”.

El tàndem format per Moncho i Aranda porta més de deu anys presentant-se a concursos de carteleria per tota la Comunitat Valenciana. Els dos treballen a una empresa d’arts gràfiques, i Xàtiva, Xixona, la Vila Joiosa, Ibi, Dènia o Muro son alguns dels municipis on ja han tastat l’èxit.

 

El Consell de Fira ho composen els següents membres:

Sr. Vicent Sandoval, PRESIDENT I REGIDOR DE FIRA

Sra. Rosana Valor, en representació del GRUP POPULAR MUNICIPAL

Sra. Mari Carmen Martí, en representació de l’ ENTESA

Sr. Juan Luis Pla, en representació del  COL·LECTIU 03820

Sr. Javier Carbonell, en representació de COMPROMÍS

Sr. Francisco Albaladejo , en representació de l’ ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA

Sr. Antoni Sempere, en representació de l’ ASSOCIACIÓ DE VEÏNS

Sr. Manuel Pérez, en representació de l’ ASSOCIACIÓ DE COMERÇ.

Sr. Gustavo Baena, del DEPARTAMENT DE FIRA  qui actua com a SECRETARI del Consell

El regidor de Fira, Vicent Sandoval ha manifestat que “des del Consell de Fira agraïm molt la participació i l’interés de tots els artistes que han volgut concursar per a representar la Fira amb les seus obres. Unes obres, que encara que enguany no han estat tan nombroses com en altres edicions, sí que podem constatar que la seua qualitat es cada vegada més alta i ens dificulta l’elecció de la guanyadora”.

Fins el divendres 3 d’octubre, dia en el que es farà la presentació oficial de la Fira de Tots Sants 2014 no es descobrirà la imatge que representarà enguany aquest tradicional esdeveniment.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content