CULTURA

La música de Ina Martí i el teatre de Tirso Calero sonen a Tragaluz

La Asociación D*3 Jóvenes Artistas ofereix un musical a benefici de Solc que porta per nom Desanclados. El Crucero Musical

viernes, 17 de mayo de 2019
El guioniste i director alcoià Tirso Calero.
El guioniste i director alcoià Tirso Calero.

La música d'Ina Martí ha sonat a la nova edició de Tragaluz, el suplement cultural de Radio Alcoy recolzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi. La cantant presenta esta vesprada el seu disc Així al Teatre Principal d'Alcoi i ens ha donat algunes pinzellades sobre el seu treball discogràfic. 

Tirso Calero arriba a Alcoi amb la seua obra Aguacates. Parlem amb el guioniste i director alcoià perquè ens explique alguns detalls sobre aquesta funció teatral que es representarà demà, a les 20 hores, al Teatre Calderón. El conegut actor Juanjo Artero serà qui estiga al capdavant del repartiment d'aquesta obra que després d'un any de funcions, Gran Vía de Madrid inclosa, fa a Alcoi la seua última representació.  

I el diumenge, la Asociación D*3 Jóvenes Artistas presenta el musical Desancaldos. El Crucero musical a benefici de Solc. La cita serà a les 19 hores al Teatre Salesians. Jenny Ramírez, per part del grup creador de l'obra, i Marcela Ripoll, presidenta de Solc, avancen com serà aquest muntatge de caràcter solidari i a ritme de música.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content