ENTREVISTA

“La necessitat de persones qualificades és imprescindible”

Manolo Gomicia, director general de Formació Professional, ha explicat en Hoy por Hoy que la Conselleria d’Educació treballa per oferir formació que cobrisca la demanda de les empreses.

jueves, 29 de agosto de 2019

Les empreses de diferentes sectors, cada vegada més, demanden perfils qualificats per al desenvolupament de l’activitat i la conselleria d’Educació treballa per oferir mecanismes als ciutadans perquè adquirisquen els coneixements que els permeta ocupar eixos llocs de treball.

En aquesta línia, Manolo Gomicia, director general de Formació Professional, en l’entrevista en Hoy por Hoy en Radio Alcoy, ha posat l’accent en la importància en saber sobre la materia a aplicar en els diferents treballs.

El departament autonòmic de FP ja confecciona un pla estratègic per als propers anys en que, entre d’altres projectes, establirà diferents cicles de FP lluny de les grans ciutats amb l’objectiu d’apropar l’oferta a tots els veïns de les diferents comarques de la Comunitat.

També, Gomicia ha anunciat que Educació i Labora encetaran una campanya per a orientar als estudiants sobre quina és la formació que més s’adequada per a d’ells.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content