HORA ECONOMIA

"L'econovida és el centre de la nostra actuació"

El conseller d'Economía Sostenible i Sectors Productius, Rafael Climent, explica a la fira textil de Madrid el projecte sostenible, d'economía circular i de treball en rigor que desenvolupa el departament que encapçala

miércoles, 18 de septiembre de 2019

El conseller Rafael Climent en la inauguració de la fira textil

Fa una setmana obría els seves portes la fira textil a Madrid. Després de tres diez d’activitat, els expositors de Home Textiles Premium by Textilhogar destaquen l'alt nivell dels compradors internacionals i la possibilitat d'obrir de nous mercats amb clients de qualitat després de les negociacions realitzades en la cinquena edició des que es celebra a Madrid.

La jornada inaugural, va estar acompanyada pels representants de la Consellería d’Economía Sostenible, Sectors Productius i Comerç, encapçalada pel conseller, Rafael Climent. Radio Alcoy va poder parlar amb la delegació del govern valencià present a la fira per coneixer al detall el treball realitzat i exposar el projecte d'econovida que està desenvolupant. Climent va aprofitar per aportar detalls del projecte "sostenible, d'economía circular i de treball en rigor" que desenvolupa el departament que encapçala, sota el lema econovida.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content