HIDROGRAFIA

L'embassament de Beniarrés arriba als 17 hectòmetres cúbics

Fa set dies es trobava amb 13, al 48% de la seua capacitat que arriba als 27 en total - Com a mesura de precaució s'han obert les comportes en previsió de properes pluges

lunes, 16 de septiembre de 2019

El temporal de pluja ha omplit l’embassament de Beniarrés fins els 17 hectómetres cúbics, segons l’ultim registre realitzat per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

El pantà de Benirrés s’apropa al seu màxim de capacitat en poc més d’un día de precipitació. Fa ara una setmana l’embassament de la conca del Xúquer enmagatzemava 13 hectómetres cúbics i es trobava al 48% de la seua capacitat. Set dies després, el registre s’eleva a 17 hectómetres cúbics dels prop dels 27 totals. Així i tot s'han obert les comportes com a mesura de seguretat en previsió de properes pluges.

El pantà utilitzat per al rec, la peixca i la navegació i que data de 1958 veu amb l’ultim episodi de plujes garantides les reserves. El històric del pantà mostra el seu registre mes alt al 2017 amb 25 hectòmetres cúbics en la segona meitat de l’any. La mitja d’embassament d’aquest pantà és de 11 hectómetres cúbics.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content