MURO

Les jornades per a jutges de pau Pepe Prats arriben a les cinc edicions

Les han presentat el jutge de pau Eduardo Monter i el secretari del jutjat Juan Pedro Pelegrín - Tindran lloc el 29 de març en la Casa de Ferro

jueves, 21 de marzo de 2019

Muro serà seu de la quinta edició de les jornades de jutges de pau Pepe Prats analitzaran com actuar davant els incendis forestals. Tindran lloc el 29 de març i la clausura vindrà de la mà de la consellera de justícia Gabriela Bravo.

La temàtica per aquesta edició per als jutges girarà al voltant dels incendis forestals, en especial en les terres que són abandonades per diferents motius i per als secretaris sobre la conciliació. Així ho ha explicat el jutge de pau Eduardo Monter, un dels principals impulsors d’aquestes jornades, junt al secretari del jutjat, Juan Pedro Pelegrín, qui ha destacat la presència de la consellera.

Els potents seran el tècnic Carles Esteve de la Conselleria de Medi Ambient per la temàtica dels incendis i l'advocat Francisco Javier Arques del jutjat penal número 5 d’Alacant per a la conciliació.

Aquestes jornades tindran lloc en la Casa de Ferro i començaran a les 9’30 hores amb la inauguració a càrrec de l’alcaldessa murera Jacquelín Cerdá, mentre que acabaran a les 13’30 hores amb la presència de la consellera Gabriela Bravo. Amb anterioritat, Monter i Peregrín van estar en Radio Alcoi explicant aquestes jornades.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content