INFRAESTRUCTURES

Les obres del nou Bosco de Cocentaina ja tenen llum verda per a la redacció del projecte

Serà l'empresa Arquitectura Conejero l'encarregada de fer aquesta redacció i de dirigir les obres, mentre que Urbinsa s'encarregarà de la supervisió

lunes, 25 de febrero de 2019

Adjudicada a la baixa la redacció del projecte i direcció de obres del nou col·legi Sant Joan Bosco de Cocentaina.

Cocentaina ha adjudicat la redacció del projecte, la supervisió del mateix i la direcció de les futures obres de la unificació del Bosco. Arquitectura Conejero ha sigut l’empresa designada per a la redacció i direcció d’obres amb un pressupost de 76.657 euros i 69.741 respectivament.

La empresa Urbinsa serà l’encarregada de supervisar aquest projecte per un valor de 7.373 euros. En total les tres partides sumen 153.772 euros. Aquesta quantitat és menys de la mitat del que tenia previst el Pla Edificant, que era de 363.156 euros. Per tant, els 209.383 euros podran ser utilitzats en el projecte complet, valorat en 6 milions d’euros. Ara el següent pas es convocar un ple extraordinari per donar llum verda a aquestes empreses amb tota la documentació i avals per a posar-se mans a l’obra.

Hi haurà sis mesos de termini per a la redacció del projecte i altres dos per a la supervisió. L’alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha explicat que a l’acord es va arribar per unanimitat en el plenari i que aquest és un pas molt important.

Per al primer trimestre de 2020 deuria adjudicar-se el contracte a l’empresa constructora elegida i començar les obres en l’actual ubicació de Sant Joan Bosco 2. El centre porta 30 anys amb aquesta reivindicació d’unificar-se.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content