ELECCIONS 2015

Les obres de Donya Amàlia coincideixen amb la clausura de campanya

Els treballs s’extenen al carrer Sabadell, la Glorieta i a la zona de Víctor Espinós-Espronceda

viernes, 22 de mayo de 2015

Carrer Donya Amalia

Les actuacions programades per a la recuperació del vessant del carrer Donya Amàlia i l'estabilització d'aquests terrenys han començat de manera paral.lela amb el tancamanet de la campanya electoral. Les constants fuites d'aigua havien provocat abocament sense canalització que afectava el terreny amb els moviments detectats. Els treballs realitzats pel personal de l'Ajuntament durant aquests dos mesos van descobrir fuites no localitzades anteriorment. Aquestes fuites es produïen a la vorera dels números parells i han estat les que han provocat l'abocament en els terrenys generant aquestes esquerdes. La solució aportada ha estat la inutilització d'aquest clavegueram d'aigües negres i la reconducció de les mateixes pels registres situats al carrer Doctor Guerau. Amb aquesta actuació s'evitaran més abocaments al carrer.

Per a la recollida de les aigües pluvials es completarà l'actuació amb la construcció d'una canalització per a la seua recollida i que evitarà l'abocament d'aigües al vessant. Per a això es donarà el pendent suficient perquè aquestes aigües pluvials es recullen a la vorera dels números senars on s'instal·larà aquesta canalització. Es completarà l'obra amb la replantació d'espècies per una empresa especialitzada que permetrà "cosir" el terreny amb les arrels de les mateixes.

 

La Regidoria d’Obres de l’Ajuntament d’Alcoi ha dut endavant a més a més els darrers dies diverses noves obres necessàries a la ciutat i que havien estat demandades pels veïns; gràcies a la disponibilitat pressupostària que es deriva de la notable millora de la situació econòmica de l’Ajuntament, es possible portar a terme aquestes i altres intervencions.

La primera s’ha efectuat al pont que uneix la Glorieta amb el barri de la Sang: concretament s’ha tancat aquesta passarel·la, augmentant d’aquesta manera la seguretat a la zona, ja que hi havia gent que saltava per aquest i existia el risc de caiguda al carrer Sant Mateu.

Altra actuació s’ha realitzat a una zona d’àmbit municipal ubicada darrere dels carrers Espronceda i Víctor Espinós. Un grup d’uns 50 veïns van demanar en una reunió a l’Ajuntament el desbrossament d’aquesta zona. L’actuació ha consistit en desbrossar, el que evitarà risc de focs i la proliferació d’animals en aquesta zona. A més, també es tractarà amb herbicides per evitar que tornen a aparèixer les males herbes.

I pel que fa al carrer Sabadell, i seguint les indicacions del PAC (Pla d'Acció Comercial), han començat a escometre’s les obres d'ampliació de les voreres del tram de carrer on no es va intervindre a l’anterior reforma, en què es van ampliar a 4 metres les voreres per fomentar i afavorir l'activitat comercial i recuperar més espai per als vianants, facilitant amb això el comerç a la zona. El preu de la licitació va ser de 50.000 euros, el que no cobria el total de l'obra, per la qual cosa es va acordar amb els comerciants que l'Ajuntament, amb recursos propis, finançaria la segona fase que va des del carrer Ausiàs March fins a l’Avinguda Juan Gil-Albert, tram que ara s'està executant.

El regidor d’Obres Jordi Martínez ha informat que “hem dut endavant dues actuacions atenent a les demandes dels veïns i que milloraran la seguretat a dues zones de la ciutat. Aquesta és una mostra més que governem escoltant als veïns, atenent les seus reivindicacions”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content