TALL DE TRÀNSIT

L’estiu arriba al centre

Comença la peatonalització de Sant Llorenç i País Valencià les nits del cap de setmana

viernes, 13 de junio de 2014
El carrer de Sant Nicolau, durant la darrera Nit Oberta del centre.
El carrer de Sant Nicolau, durant la darrera Nit Oberta del centre.

L’estiu arriba al centre a partir d’aquest cap de setmana, quan divendres i dissabte s’inicia el programa de peatonalització dels carrers de Sant Llorenç i País Valencià, que es mantindrà fins al mes de setembre. L’Ajuntament repeteix l’experiència “després dels bons resultats que ha oferit en estius precedents”, segon assenyala el Govern. Aquesta opinió, detalla l’Executiu, la comparteixen els hostalers de la zona.

El tall es farà efectiu divendres i dissabte a partir de les 20.30 hores, i es mantindrà el carrer tallat fins aproximadament la una de la matinada, permetent així que els hostalers puguen instal·lar les seues terrasses.

Tal i com ha explicat el regidor de Mobilitat Jordi Martínez, “l’empresa encarregada del transport urbà de viatgers facilitarà alternatives per als usuaris de l’autobús. La principal d’elles, el trasllat de la parada de País Valencià fins a l’inici del Passeig de Cervantes, ja que el tall a Sant Llorenç no permet el pas del bus fins a aquest punt. Respecte a la resta de línies, només la 2 i la 4 tindran canvis en aquest horari, que consisteixen bàsicament a eixir de la Plaça d’Espanya pel Pont de Sant Jordi, una vegada abandonen la parada de davant del Calderón”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content