ENTREVISTA

"L'infrafinançament condiciona la qualitat de vida dels ciutadans"

El conseller d'Hisenda, Vicent Soler, reflexiona aquest dijous a Alcoi (19.00 hores, Centre Ovidi Montllor) sobre el model autonòmic de finançament

jueves, 08 de febrero de 2018
Vicent Soler, conseller d'Hisenda.
Vicent Soler, conseller d'Hisenda.

El model de finançament autonòmic és l'eix de la jornada que Acció Cultural del País Valencià celebra aquest dijous, a les 19.00 hores, al Centre Ovidi Montllor. El conseller d'Hisenda, Vicent Soler, ofereix una conferència sobre un sistema de finançament just per al poble valencià. Soler, en una entrevista concedida a RADIO ALCOY, insisteix en la necessitat d'ajustar els ingressos de les autonomies als serveis que ofereixen als ciutadans.
Soler recalca que el debat no és exclusivament polític. "Ha de preocupar als ciutadans perquè un insuficient finançament impedeix acabar amb els barracons, les llistes d'espera o pagar les ajudes a la dependència", assenyala.
L'acte té lloc, a més, en un context molt important, com subratlla Acció Cultural del País Valencià: el de l'exigència valenciana al Govern espanyol del president Rajoy perquè complisca la seua promesa de proposar un nou model de finançament autonòmic que pose fi a la discriminació que històricament pateix el poble valencià, la d'un infrafinançament que erosiona els serveis socials, l'educació, la sanitat, i la cultura, a més de fer impossible qualsevol política de recuperació i d'impuls econòmic.
El conseller Soler ens informarà de la situació actual referida a l'exigència valenciana, que cada dia que passa compta amb més i més suport social, i de les actuacions possibles, tant des del Govern valencià com des de les associacions.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content