TRAGALUZ

"L’Ovidi tenia molt clares les relacions de poder i explotació, i això li dóna actualitat"

La filla petita del cantautor alcoià, Jana Montllor, visita 'Tragaluz'. La catalana participa a un cicle de conferències a Barcelona en un nou homenatge al seu pare

viernes, 16 de octubre de 2015
Parlem amb Jana Montllor, la filla petita de l'Ovidi
Parlem amb Jana Montllor, la filla petita de l'Ovidi

L’Ovidi no passa de moda. I un exemple és el testimoni de la seua filla petita, Jana Montllor, que ha visitat aquest dijous 15 d’octubre el tercer Tragaluz. Jana, que ha estudiat Antropologia Visual i que es dedica a la gestió cultural, ho té clar: "L’Ovidi tenia molt clar d’on venia i les relacions d’explotació i de poder, i això li dóna actualitat". Tot això sense oblidar els nombrosos homenatges que el cantautor alcoià continua rebent encara a dia d’avui, i que el mantenen viu, i que Jana valora. "No considere que el reconeixement que se li fa siga excesiu: precisament, és bonic que la gent jove estiga ‘reconnectant’ amb la figura de l’Ovidi".

A aquesta conversa, Jana Montllor ens parla de qui era son pare. "L’Ovidi de les seues creacions no és un Ovidi distant", assegura la catalana. Però, ¿què hi ha sobre la vida de Jana? Actualment s’encarrega de moderar un cicle de conferències a diferents biblioteques catalanes, una iniciativa que recolza la Diputació de Barcelona. Les xerrades van començar aquest dijous 15 d’octubre amb la presència d’una altra alcoiana, l’escriptora Isabel Clara-Simò. Si voleu més, aquí.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content