AGRICULTURA

Morera coneix de primera mà la cirera de la muntanya d'Alacant

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va estar acompanyat per Hilario Calabuig, president del Consell Regulador

lunes, 03 de junio de 2019

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va visitar ahir les instal·lacions de la denominació d’origen de la Cirera Muntanya d’Alacant.

La segona máxima autoritat de la Comunitat va estar veient tot el procés de producció, des de la recol·lecta del fruit als cirers fins a l’envasament. Així va visitar la finca Aitana, amb una plantació de 30.000 cirers. També va estar en la reunión de la junta rectora del Consell Regulador de la Denominació d'Origen en la seu de la Cooperativa.

Hilario Calabuig, president de la Consell Regulador de la Indicació Geográfica Protegida de Cireres Muntanya d’Alacant, ha explicat que la visita va anar molt bé i, durant la mateixa, els productors li van demanar que l’administració no deixe de recolzar aquesta economía rural

Morera, precisament, va posar l’accent en la importancia de seguir dotant d’ajudes a aquest sector i valora la seua visita a Planes.

Els camps de L’Alcoià, El Comtat, La Marina Alta i El Vinalopó produeixen les cireres Muntanya d’Alacant.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content